#

Despre Noi

Suntem lider pe piata de IT & Digital din Curtea de Arges

Cele mai complete servicii de consultanta si furnizare solutii IT la cel mai bun pret

Ce facem noi

Portofoliul actual al Mistad TELECOM este compus din solutii complexe multi-vendor, solutii testate in medii mari, eterogene. Produsele noastre va pot ajuta sa rezolvati toate provocarile intalnite in ciclul de viata a serviciilor: planificare, construire servicii, automatizare, assurance si modelare servicii.

  • SOLUTII IT MANAGEMENT & SECURITY
  • SOLUTII SMART BUILDING
  • SOLUTII SMART CITY
#

Hard disk-urile sunt medii de stocare sensibile care necesita o atentie deosebita fata de oricare alta componenta dintr-un PC, asta din cauza ca pe acestea sunt stocate informatii valoroase. In functie de nevoile fiecaruia, se poate alege intre un hard disk extern sau un hard disk intern (desktop sau laptop).

Hard disk-ul poate suferii trei tipuri de defecte:

DEFECT LOGIC: la acest tip de defect se incadreaza doar hard diskurile care sunt functionale dar care prezinta probleme de natura logica: stergerea datelor, formatarea datelor,virusarea datelor sau coruperea lor.

DEFECT ELECTRIC / DEFECT FIRMWARE : intre cele doua defecte exista o legatura stransa. In cazul unui defect electric exista proceduri de reconstructie a PCB-ului hardului defect, folosind anumite informatii din zona de firmware a hard diskului. In cazul unui defect firmware sunt necesare echipamente specializate care permit accesarea zonei de firmware.

DEFECT MECANIC: este cel mai complicat defect. Pe un astfel de caz un tehnician poate sa lucreze ore intregi cumulate in mai multe zile. Recuperarea de date se realizeaza in CLEAN ROOM CLASS 100 care permite recuperare datelor in conditii de siguranta. Service-ul nostru beneficiaza de echipamente specializate si tehnicieni cu experienta care pot face fata oricarei situatii

SSD-urile incep sa inlocuiasca hardiscurile cu platane deoarece sunt mult mai rapide si NU sunt sensibile la socuri. La o prima vedere par dispozitivele de stocare perfecte dar au si SSD-urile punctele lor slabe, unul din punctele slabe este chiar mediul de stocare, respectiv flash-urile de memorie.

De obicei un SSD imparte informatia pe 2, 4, 6, 8, 10, 12 sau 16 flash-uri de memorie, este suficient ca un singur flash sa aiba o problema si toate datele sunt pierdute deoarece acel SSD nu va mai porni.

In functie de problema pe care o are SSD-ul dumneavoastra metoda de recuperare a datelor poate fi diferita, in cazul in care SSD-ul este accesibil vorbim despre un DEFECT LOGIC, iar datele pot fi recuperate cu ajutorul programelor noastre specializate direct de pe interfata SATA a SSD-ului.

In cazul in care SSD-ul nu mai este accesibil discutam despre un DEFECT FIZIC, in acest caz singura posibilitatea de recuperarea a datelor de pe SSD este recuperarea datelor direct de pe flash-urile SSD-ului cu ajutorul echipamentelor profesionale.

Multi din cei carora li se strica SSD-ul se gandesc ca "s-a ars ceva in interior", in 99% din cazuri este gresit acest rationament. De cele mai multe ori un SSD nu mai functioneaza deoarece se produc deteriorari la nivelul flash-urilor de memorie care nu mai permit initializarea SSD-ului si accesul la date. Aceste deteriorari nu sunt ceva vizibil sau palpabil, sunt doar probleme de accesare la nivelul unitatilor de memorie din interiorul flash-urilor de memorie utilizate pe SSD.

Fiecare model de telefon este deosebit in felul sau, si ne bazam aceasta afirmatie nu doar pe considerente estetice, ci si pe cele tehnice. Chiar daca principiile de functionare ale fiecarui telefon in parte sunt oarecum similare, acestea se diferentiaza in mod clar, in functie de materiale, softuri si aspect. Majoritatea persoanelor care apeleaza la serviciile de reparatii telefoane considera, in mod eronat fireste, ca o data ce stii sa lucrezi pe un anumit soft, totul este in regula.

De fapt insa, reparatiile aferente telefoanelor mobile depind de la caz la caz, si pot fi remediate numai in situatia constatarii defectiunii avute. Pentru aceasta este recomandata vizita intr-un service telefoane specializat, ca al nostru, unde impreuna sa putem vedea ce anume este in neregula cu telefonul.

De ce noi? Ei bine, noi pentru ca exista mult prea multe firme care pretind ca pot face orice tip de reparatii, insa numai in ipoteza platii substantiale a unei constatari. Este drept, o constatare iti poate spune in mod cert care este problema intampinata de catre telefonul tau, insa penru acest lucru nu trebuie sa ceri o avere. Constatarea iti poate da o multitudine de date. Dintre acestea, poti identifica cu usurinta urmatoarele probleme. Totodata experienta noastra in domeniul de service telefoane va face sa gasim defectiunea telefonului in doar cateva minute.

Un sistem RAID folosit ca suport de date principal nu poate fi considerat un inlocuitor pentru o copie de siguranta (back-up). La fel ca orice alt dispozitiv si RAID-ul se poate defecta, iar datele pot fi dificil de accesat. Datele se pot pierde sau distruge fara ca disk-urile sistemului RAID sa fie afectate fizic. De exemplu, unele date pot fi suprascrise, un fisier poate fi deteriorat sau sters din greseala sau intentionat fara ca nimeni sa observe incidentul timp de mai multe zile sau saptamani.

Sistemele RAID pot fi considerante tolerante la erori dar nu sunt invulnerabile la pierderea datelor.

De ce aveti nevoie de recuperare date RAID?

In cazul defectarii unui sistem RAID, cea mai buna abordare este sa nu mai folositi sistemul si sa apelati la un serviciu profesional de recuperare a datelor.

Detinem Know how-ul necesar pentru recuperarea datelor de pe toate tipurile de sisteme RAID disponibile pe piata: RAID-0, RAID-1, RAID-5, RAID-6 sau RAID-10. In cazuri particulare putem aborda si alte configuratii (NAS, JBOD, etc).

Aveti nevoie de recuperare de date?

Serviciul de recuperare date hdd se adreseaza clientilor care ajung in urmatoarele situatii: stergeri accidentale de date, defecte mecanice, harduri arse, harduri lovite sau scapate, probleme firmware, hdd nedetectat in bios, harduri cu sunete metalice .Din pacate exista si cazuri in care datele NU POT FI RECUPERATE, dar prin intermediul echipamentelor de care dispunem si a experientei acumulate de-a lungul timpului incercam ca astfel de situatii sa fie cat mai rare.

Read More

SERVICE SI CONSULTANTA IT

Usor simplu si eficient in intretinerea sistemului tau informatic.

Service IT

Mistad TELECOM asigură furnizarea de servicii și soluții IT profesionale și de suport tehnic pentru clienții fizici sau tip business, la sediul firmei sau, în funcție de cerere, la sediul clienților.

Consultanta IT

Mistad TELECOM, prin specialiștii săi, posedă competențe în multiple tehnologii, produse software și soluții de monitorizare, având misiunea de a furniza servicii scalabile.

studii de impact;

scenarii de implementare;

acceleratori ai mediului de afaceri;

consultanță IT la cerere.

Expert team

In cadrul societăţii noastre îşi desfăşoară activitatea cu devotament, o echipă de profesionisti orientata pe satisfacția clientului. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii de calitate, la un preț accesibil. Problemele cu care vă întâlniţi la tot pasul vor putea fi rezolvate cu un maxim de eficienţă, salvându-vă astfel timpul prețios. Veți putea în acest fel să vă concentrați atentia pe obiectul de activitate al companiei dumneavoastră, lasand in grija noastra problemele de natura tehnica.

Servicii la prețuri accesibile

Mistad telecom furnizeaza servicii de calitate la preţuri accesibile către toti clienţi sai, arătând hotărârea noastră de a încuraja aspiraţiile acestora spre un nivel de trai superior.

Ce spun clientii?

Cateva recenzii de la clienti..

#

CERE O OFERTA

Obțineți răspunsuri și sfaturi de la persoane specializate.